Vizitatori Online?

Avem 5 vizitatori online

Informare

Tags

Principala

Mesajul de salut

 

Stimati cititori, avem o deosebita placere sa va salutam pe pagina din Internet al Centrului Regional de Mediu Moldova.

 

De pe aceste pagini veti afla despre misiunea noastra, obiectivele, structura, programele si proiectele implementate. Din momentul crearii în 1998, REC Moldova joaca unul din principalele roluri în întarirea capacitatilor ONG-urilor de mediu, promovarea participarii publicului si accesului la informatie, implementarea initiativelor internationale si al politicilor nationale în domeniul mediului. Aceasta a devenit posibil datorita stabilirii si facilitarii dialogului pe problemele de mediu între guvernul central, ONG-uri, administratia publica locala si sectorul privat.

 

Ca parte componenta a retelei REC-urilor din regiunea tarilor Europei de Est, Caucaz si Asia Centrala, noi suntem implicati activ în Procesul „Mediu pentru Europa”. Activitatile noastre sunt orientate la facilitarea implementarii Strategiei de Sediu, Initiativei EU în domeniul apelor, elaborarea Planurilor Locale de Actiuni în domeniul mediului, promovarea Educatiei pentru Dezvoltarea Durabila si Evaluarii Strategice de Mediu.

 

Anul trecut noi am continuat si am extins colaborarea la nivelul national si international cu PNUD, OCED, Banca Mondiala, DFID, Liga Isaac Walton din America, Ministerul Mediului din Olanda, USAID. Prin Programul Dunarean de Granturi si un sir de proiecte regionale noi continuam colaborarea cu REC CEE. Un numar de noi proiecte de întarire a capacitatilor au fost implementate eficient cu suportul de la DEFRA, LEAD International, Fundatia SCF.

 

Succesul activitatilor noastre se datoreaza încurajarii permanente, sustinerii metodologice si financiare, acordate de Comisia Europeana si colaborarii cu Ministerul Mediului al Republicii Moldova, comunitatea ONG-urilor si alti beneficiari la toate nivelele.

 

Daca Dstra sunteti interesati în activitatile noastre, daca considerati ca împreuna putem aduce solutii noi, eficiente pentru problemele de mediu din tara noastra si regiune – Va propunem sa începem colaborarea noastra. Noi va asteptam în calitate de partener!

 

Echipa REC Moldova